Voor de vrienden een bbq georganiseerd.
En voor vannacht staat de pulled pork op de agenda.
Onder het mom van "go big or go home" meteen een Boston butt van 5.2 kg.
Ga het volgens noskos zijn wedstrijd recept doen.
Deze avond beetje vet weggesneden.
En daarna ge?njecteerd en in de letsq pork Rub gezet.
Omdat het de eerste keer is meteen wat beginnersvragen
Hoe lang zou het duren?
Gewoon na 5 uur in de glaze zetten?
En natuurlijk komen er updates van dit avontuur.
En voor vannacht staat de pulled pork op de agenda.
Onder het mom van "go big or go home" meteen een Boston butt van 5.2 kg.

Ga het volgens noskos zijn wedstrijd recept doen.
Deze avond beetje vet weggesneden.

En daarna ge?njecteerd en in de letsq pork Rub gezet.

Omdat het de eerste keer is meteen wat beginnersvragen
Hoe lang zou het duren?
Gewoon na 5 uur in de glaze zetten?
En natuurlijk komen er updates van dit avontuur.