MaartenR
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Hallo allemaal,
Ik ben Maarten Romkes en ik kom uit Voorst. Vader van een baby en een kleuter, en werkzaam in de muziek.
De passie voor lekker eten is er al een poos. Graag sta ik in de keuken en ook voor iets uit de oven draai ik mijn hand niet om.
Om de lokale ondernemers te steunen, en de rommel uit de supermarkt te laten liggen haal ik mijn vlees graag bij de plaatselijke slager, maar na vele filmpjes van Dennis op youtube gezien te hebben heb ik maar eens wat besteld bij B&S. Een flinke dry-aged entrecote, gewoon in de pan. Dat was me toch smullen!
Nu heeft mijn vrouw een enorme ketel gekregen als afscheidscadeau bij haar vorige werkgever. Een Jamie Oliver barbecue van zo'n 38 cm doorsnede. Deze week heb ik het stof eraf geblazen, want verder dan een keertje stokjes, worstjes, en een hamburger waren we er niet mee gekomen.
Op het menu: de gevlinderde kip, gepofte zoete aardappels en gegrilde courgette. Ik ben helemaal verkocht, man man man.. wat was dat lekker. Wat een smaak komt er van 1 zo'n blokje rookhout af.
Ik heb nog een hele hoop te leren, en daarvoor ben ik hier. Wellicht komt er in de toekomst iets groters wat het low and slow wat gemakkelijker gaat maken, maar eerst wil ik wat meer ervaring op doen, en kijken wat ik allemaal uit dit kleine bolletje kan halen.
Vriendelijke groet allemaal,
Maarten
Ik ben Maarten Romkes en ik kom uit Voorst. Vader van een baby en een kleuter, en werkzaam in de muziek.
De passie voor lekker eten is er al een poos. Graag sta ik in de keuken en ook voor iets uit de oven draai ik mijn hand niet om.
Om de lokale ondernemers te steunen, en de rommel uit de supermarkt te laten liggen haal ik mijn vlees graag bij de plaatselijke slager, maar na vele filmpjes van Dennis op youtube gezien te hebben heb ik maar eens wat besteld bij B&S. Een flinke dry-aged entrecote, gewoon in de pan. Dat was me toch smullen!
Nu heeft mijn vrouw een enorme ketel gekregen als afscheidscadeau bij haar vorige werkgever. Een Jamie Oliver barbecue van zo'n 38 cm doorsnede. Deze week heb ik het stof eraf geblazen, want verder dan een keertje stokjes, worstjes, en een hamburger waren we er niet mee gekomen.
Op het menu: de gevlinderde kip, gepofte zoete aardappels en gegrilde courgette. Ik ben helemaal verkocht, man man man.. wat was dat lekker. Wat een smaak komt er van 1 zo'n blokje rookhout af.
Ik heb nog een hele hoop te leren, en daarvoor ben ik hier. Wellicht komt er in de toekomst iets groters wat het low and slow wat gemakkelijker gaat maken, maar eerst wil ik wat meer ervaring op doen, en kijken wat ik allemaal uit dit kleine bolletje kan halen.
Vriendelijke groet allemaal,
Maarten