Richard Sellelof
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Hallo allemaal,
ik ben Rik uit Antwerpen. Ik ben mezelf de laatste maanden aan het verdiepen in de Amerikaanse BBQ-keuken. Als grote fan van robuuste, laaggegaarde stukken vlees -liefst pittig afgekruid- heb ik me enkele maanden geleden een zeer basic, tweedehandse vertical smoker gekocht.
Dit basic monster laat zich helaas niet makkelijk sturen. Dus blijft het voorlopig vooral koken op gevoel en inschattingen - voorlopig met succes. Mijn wens is om er volledige maaltijden (verschillende gangen) op te kunnen koken, onder volledige controle. Ik hoop hier nieuwe dingen op te steken. Ik twijfel ook of ik me dit jaar een kamado zou aanschaffen.
Groet
Rik
ik ben Rik uit Antwerpen. Ik ben mezelf de laatste maanden aan het verdiepen in de Amerikaanse BBQ-keuken. Als grote fan van robuuste, laaggegaarde stukken vlees -liefst pittig afgekruid- heb ik me enkele maanden geleden een zeer basic, tweedehandse vertical smoker gekocht.
Dit basic monster laat zich helaas niet makkelijk sturen. Dus blijft het voorlopig vooral koken op gevoel en inschattingen - voorlopig met succes. Mijn wens is om er volledige maaltijden (verschillende gangen) op te kunnen koken, onder volledige controle. Ik hoop hier nieuwe dingen op te steken. Ik twijfel ook of ik me dit jaar een kamado zou aanschaffen.
Groet
Rik