- Berichten
- 41
Gisteren een keer iets anders geprobeerd.
Champignons a la escargots heb ik gemaakt maar dan een eigen variant er van, resultaat erg lekker maar een beetje te zout.
Ik heb zelf naar eigen smaak kruiden boter gemaakt (deze was dus iets te zout) en hier de champignons mee gevuld.
De champignons omwikkeld met ontbijt spek en paneelmeel er boven op om de boter wat te laten binden.
Alles op de Wga gemaakt, de Wga op 150 graden en 15 min indirect en dan 15 min direct.
Resultaat erg simpel en erg lekker om zo te eten of als bijgerecht.
Champignons a la escargots heb ik gemaakt maar dan een eigen variant er van, resultaat erg lekker maar een beetje te zout.
Ik heb zelf naar eigen smaak kruiden boter gemaakt (deze was dus iets te zout) en hier de champignons mee gevuld.
De champignons omwikkeld met ontbijt spek en paneelmeel er boven op om de boter wat te laten binden.
Alles op de Wga gemaakt, de Wga op 150 graden en 15 min indirect en dan 15 min direct.
Resultaat erg simpel en erg lekker om zo te eten of als bijgerecht.





