BasBQ
Beef en Steak

Eigen variant champignons a la escargots

 
 
 

Ursje

Sprokkelaar
Berichten
41
Gisteren een keer iets anders geprobeerd.
Champignons a la  escargots heb ik gemaakt maar dan een eigen variant er van, resultaat erg lekker maar een beetje te zout.
Ik heb zelf naar eigen smaak kruiden boter gemaakt (deze was dus iets te zout)  en hier de champignons mee gevuld.
De champignons omwikkeld met ontbijt spek en paneelmeel er boven op om de boter wat te laten binden.
Alles op de Wga gemaakt, de Wga op 150 graden en 15 min indirect en dan 15 min direct.
Resultaat erg simpel en erg lekker om zo te eten of als bijgerecht.

2en3ypl.jpg


14xi4ib.jpg


15ao07.jpg


2efp0nn.jpg


nmhhrr.jpg


2rhw6zt.jpg


 
die had ik best wel willen proeven, zien er lekker uit
 
Mooie slakken zonder slakken!! :D
 
Klinkt leuk op de Bucketlist
 
Lekker! Ik dacht echt dat je slakken had gemaakt aan de naam te zien haha.
Heb ik nog nooit gehad trouwens , misschien zijn ze wel heel lekker maar toch lijkt me jou versie veel lekkerder!
 
Lekker hoor.
Zien er goed uit.
 
Dat ziet er goed uit zeg. Hier gaat mijn vrouw erg blij van worden. Staat op de to do. Thx!
 
Gaaf receptje, neem ik met plezier mee  :>
 
Lekker, en het brengt me meteen op een idee. Ik ga ze vullen met slakken. Bedankt voor het delen.
 
hmmm leuk gedaan! Die gaat op mijn lijstje. zoiezo altijd leuk om zelf kruidenboter te maken.
 
Ziet er erg lekker uit.
Ga ik ook een keertje op de Q maken ;-)

Tip.
Gebruik de volgende keer geen zout maar epix kruiden
Deze krijg je o.a. bij de AH


Als topping kun je ook een iets pittigere kaast strooien.

Blefke
 
blefke zei:
Ziet er erg lekker uit.
Ga ik ook een keertje op de Q maken ;-)

Tip.
Gebruik de volgende keer geen zout maar epix kruiden
Deze krijg je o.a. bij de AH


Bedankt voor de tip, ga ik de volgende keer doen!!
Als topping kun je ook een iets pittigere kaast strooien.

Blefke
 
Terug
Bovenaan Onderaan