Nadat ik gisteren de geweldige smoker bij [mention]ropeti [/mention] had opgehaald moest deze natuurlijk vandaag voor het eerst getest worden. Dat is oosters buikspek geworden, en ik ben zelf tevreden over het resultaat, kan nu ook gelijk beter inschatten hoeveel hout / luchttoevoer er nodig is voor welke temperatuur dus dubbel geslaagd 
3 uur later;
Voor 1 kilo;
125 milliliter Hoisinsaus
50 milliliter Ketjap Manis
4 eetlepels Basterdsuiker (normaal donkere maar die was op dus het is lichte geworden)
2 eetlepels Gerookt Paprikapoeder
2 theelepels Gemalen Komijn
2 theelepels Knoflookpoeder
2 theelepels Uienpoeder
2 theelepels Gemberpoeder
1 theelepel Ghost Pepper kruiden
Gisteravond in de marinade gezet
PS. Dit is mijn eerste echte post hier, dus als ik iets verkeerd doe; sorry!



3 uur later;


Voor 1 kilo;
125 milliliter Hoisinsaus
50 milliliter Ketjap Manis
4 eetlepels Basterdsuiker (normaal donkere maar die was op dus het is lichte geworden)
2 eetlepels Gerookt Paprikapoeder
2 theelepels Gemalen Komijn
2 theelepels Knoflookpoeder
2 theelepels Uienpoeder
2 theelepels Gemberpoeder
1 theelepel Ghost Pepper kruiden
Gisteravond in de marinade gezet
PS. Dit is mijn eerste echte post hier, dus als ik iets verkeerd doe; sorry!