Nadat de keuze was gemaakt om een nieuwe Grill Guru large aan te schaffen hebben we hem vandaag ingewijd met een beercan chicken. Bij de makro een Mechelse Koekoek gehaald van 1.7 kg en verse groenten. De kip in de rub gezet met van beekums dry rub kip, courgette, aubergine, tomaat, rode paprika, rode en witte uit gesneden en alles tesamen op en in de kiphouder gezet. Kamado voorverwarmd op 180 graden, beetje rookhout en kippetje erop. Samen met gepofte aardappel op het rooster. Genoeg plek.
Na iets meer als een uurtje heerlijk genoten van ons eerst kippetje van de kamado. Wat heerlijk mals en sappig. Lekker rooksmaak in de groentes. Deze gaat vaker gemaakt worden. Een geslaagde eerste run. Morgen gaat er een zalmlende op met bloedsinnasappel en salami op, recept van Ralph de kok. Ook benieuwd naar.
Na iets meer als een uurtje heerlijk genoten van ons eerst kippetje van de kamado. Wat heerlijk mals en sappig. Lekker rooksmaak in de groentes. Deze gaat vaker gemaakt worden. Een geslaagde eerste run. Morgen gaat er een zalmlende op met bloedsinnasappel en salami op, recept van Ralph de kok. Ook benieuwd naar.