- Berichten
- 92
Gisteren een eergisteren de nieuwe inferno al een paar uur opgestookt en vandaag de eerste run gedaan. Gisteren een kip gehaald, gemarineerd met een tex mex rub, nachtje in de koelkast om het er lekker in te laten trekken. Vanmiddag de inferno aangestoken en al vrij snel was ie op temperatuur en kon de kip op zijn standaard erop. De juiste temperatuur houden viel me erg mee dus terwijl ik op de bank van een La Chouffe zat te genieten deed de inferno zijn werk. Ondertussen hadden de kids gevraagd of ik er geen broodje pulled chicken van kon maken... Dus toen de kip de juiste kerntemperatuur had bereikt de boel uit elkaar getrokken en smikkelen maar.
Deze eerste run is me goed bevallen en ik zit nu al te bedenken wat er volgend weekend op gaat 
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Deze eerste run is me goed bevallen en ik zit nu al te bedenken wat er volgend weekend op gaat
 
		
		
	
	 
	 
	 
	 
	Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		

 
 
		 
  
