- Berichten
- 200
Ik had gisteren was kalfsgehakt uit de vriezer gehaald, maar had eigenlijk geen idee wat ik ermee ging doen. Na een minuut zoeken kwam ik de Stuffed Fatty tegen.
Ik heb hier en daar wat aanpassingen gemaakt.
Eerst maar eens begonnen met het vlechten van de spek. Bij de slager wat dikkere plakken gevraagd, zodat het wat makkelijker gaat. Daarna even wat gekruid paneermeel, knoflook en een beetje noskos de pulled pork rub.
Wat spekreepjes gebakken met wat paprika en sjalot. Dit gemengd met zwarte bonen, emmentaler en gruyère. Het gehakt op mn spek gesodemieterd en wat bbqsaus en plakjes cheddar erop. Daarna de mix erover.
De boel opgerold met behulp van het vershoudfolie.
Lekker wat Noskos de pulled pork erover en voor het eerst aan de slag met slagerstouw. Volgens mij aardig gelukt mbv YouTube.
Wat rookhout in de bbq. Ik wou appel gebruiken, maar zag dat ik nog maar een heel klein blokje had. Nog een klein blokje hickory erin geknikkerd en vlees erop.
Een goed 1.5 uur op 140 a 145 en bij 71 graden kerntemperatuur eraf.
Het rook heerlijk. Was wel vergeten mn opvangbak te plaatsen in de Q, maar het viel gelukkig mee met de troep.
Het was echt heerlijk, maar best veel voor 2 personen en 2 kleine kinderen. Maar iedereen heeft genoten en het was bijna op. Volgende keer doe ik er wat chipotle ofzo bij, want het schreeuwde om een pepertje
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Ik heb hier en daar wat aanpassingen gemaakt.
Eerst maar eens begonnen met het vlechten van de spek. Bij de slager wat dikkere plakken gevraagd, zodat het wat makkelijker gaat. Daarna even wat gekruid paneermeel, knoflook en een beetje noskos de pulled pork rub.
Wat spekreepjes gebakken met wat paprika en sjalot. Dit gemengd met zwarte bonen, emmentaler en gruyère. Het gehakt op mn spek gesodemieterd en wat bbqsaus en plakjes cheddar erop. Daarna de mix erover.
De boel opgerold met behulp van het vershoudfolie.
Lekker wat Noskos de pulled pork erover en voor het eerst aan de slag met slagerstouw. Volgens mij aardig gelukt mbv YouTube.
Wat rookhout in de bbq. Ik wou appel gebruiken, maar zag dat ik nog maar een heel klein blokje had. Nog een klein blokje hickory erin geknikkerd en vlees erop.
Een goed 1.5 uur op 140 a 145 en bij 71 graden kerntemperatuur eraf.
Het rook heerlijk. Was wel vergeten mn opvangbak te plaatsen in de Q, maar het viel gelukkig mee met de troep.
Het was echt heerlijk, maar best veel voor 2 personen en 2 kleine kinderen. Maar iedereen heeft genoten en het was bijna op. Volgende keer doe ik er wat chipotle ofzo bij, want het schreeuwde om een pepertje
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk