BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer spareribs op m'n Egg gemaakt.

 

Jan v B

Vuurmaker
Berichten
61
Voor de eerste keer spareribs gemaakt op mijn Green Egg.

Recept en methode van Noskos gebruikt.

Ongeveer 2,5 uur op 120 graden. Daarna 45 min ingepakt. En verlogens nog half uurtje weer zo er op. Gerookt met appelhout.

Super mals en super lekker.
a41769647d7f9aab20ec735fcd5ad490.jpg
40e44a6c7bcbcf15265ba00bda2318c7.jpg
66a0605690c5d5d50a63ce6077d3af82.jpg
30d8c8c2031df63c1e8fdaab18d3d15f.jpg
b2729767a6c805b5818c9019414a40d5.jpg
0b1b3c73c22e6935ab326fbcde3b223e.jpg
29d7d0c7bbcdf4f73b67d7fa6a819be8.jpg
8cdc6c896b7a9d7ed4e0be5e46c203bf.jpg


Verstuurd vanaf mijn SNE-LX1 met Tapatalk
 
Prima maaltje zo te zien. Mooi om je BBQ als in de herfst modus te zien, al dat blad erom heen.
 
en, wat vond je ervan? Ze zien er goed uit iig
 
Je wil nooit meer spareribs in een restaurant.
 
Terug
Bovenaan Onderaan