- Berichten
- 187
Aangezien we terug wat meer volk mogen ontvangen kan ik nog eens een verjaardagsfeest(je) houden
.
Om de nieuwe Q wat beter te begrijpen vandaag een low & slow sessie gehouden en ribbetjes klaargemaakt. De ribbetjes gewoon in de supermarkt gaan halen en deze waren wat klein dus de 3-2-1 methode diende wat te worden ingekort. Als dit uitdraaide op een faling was minder erg dan te werken met topkwaliteit.
Om in de stemming te komen de avond ervoor Noskos en zijn 3-2-1 methode even opgezocht op Youtube. De hond (Pita) vond het even interessant !
Om 9 u 15 de ribbetjes erop gelegd op een temperatuur die heel stabiel bleef tussen 116 en 117 graden en wat appelhout erbij gedaan. Elk uurtje even met een beetje appelsap besproeid.
Na 2 uurtjes ingepakt met wat boter en honing. De honing komt van een kennis van mijn vrouw die een vrij specifieke hobby heeft, nl. Imker!
Na een uurtje uit de verpakking gehaald en het waardevolle sap op de ribbetjes gestreken.
Ze waren overheerlijk! Nu rest er enkel nog een goede kwaliteit te kopen en zelf te marineren...

Om de nieuwe Q wat beter te begrijpen vandaag een low & slow sessie gehouden en ribbetjes klaargemaakt. De ribbetjes gewoon in de supermarkt gaan halen en deze waren wat klein dus de 3-2-1 methode diende wat te worden ingekort. Als dit uitdraaide op een faling was minder erg dan te werken met topkwaliteit.
Om in de stemming te komen de avond ervoor Noskos en zijn 3-2-1 methode even opgezocht op Youtube. De hond (Pita) vond het even interessant !
Om 9 u 15 de ribbetjes erop gelegd op een temperatuur die heel stabiel bleef tussen 116 en 117 graden en wat appelhout erbij gedaan. Elk uurtje even met een beetje appelsap besproeid.
Na 2 uurtjes ingepakt met wat boter en honing. De honing komt van een kennis van mijn vrouw die een vrij specifieke hobby heeft, nl. Imker!
Na een uurtje uit de verpakking gehaald en het waardevolle sap op de ribbetjes gestreken.
Ze waren overheerlijk! Nu rest er enkel nog een goede kwaliteit te kopen en zelf te marineren...