- Berichten
- 47
Ook voor mij werd het een keer tijd om Pulled Pork te maken. Ik zie het vaak voorbij komen dus het Vuur de Baas erbij gepakt en het wedstrijd recept van Noskos bestudeerd. Op naar de Sligro voor een mooi stuk Procureur, de mix om te injecteren gemaakt om deze vervolgens te injecteren en in de rub te zetten. Ik heb de Pulled Pork kruiden van Noskos hiervoor gebruikt.
De koelkast in en de volgende dag op de Q.
Vroeg op, de procureur op de Q en de thermometer erin. 2 chunks appel en 1 chunk kersen erbij en rond de 110 graden afgesteld. 6 uur later zaten de kruiden mooi vast en heb ik hem in 2 lagen alufolie ingepakt.
Vervolgens ben ik vanaf de 92 graden gaan voelen en vond ik hem bij 96 graden pas ''zacht'' genoeg, van de bbq afgehaald en met folie open 15 minuten uit laten dampen, vervolgens ingepakt en onder een theedoek een uur laten staan.
Als laatste de saus gemaakt en natuurlijk het uit elkaar trekken.
Het was echt waanzinnig lekker. Op een wit bolletje met een beetje coleslaw. Gezien de hoeveelheid moest ik wel familie uitnodigen en ook zij vonden het heerlijk. De rest heb ik ingevroren.
Dit ga ik zeker vaker maken, ik heb het volgende recept Koreaanse pulled pork van Noskos alweer gevonden, dit wordt het volgende recept.
De koelkast in en de volgende dag op de Q.
Vroeg op, de procureur op de Q en de thermometer erin. 2 chunks appel en 1 chunk kersen erbij en rond de 110 graden afgesteld. 6 uur later zaten de kruiden mooi vast en heb ik hem in 2 lagen alufolie ingepakt.
Vervolgens ben ik vanaf de 92 graden gaan voelen en vond ik hem bij 96 graden pas ''zacht'' genoeg, van de bbq afgehaald en met folie open 15 minuten uit laten dampen, vervolgens ingepakt en onder een theedoek een uur laten staan.
Als laatste de saus gemaakt en natuurlijk het uit elkaar trekken.
Het was echt waanzinnig lekker. Op een wit bolletje met een beetje coleslaw. Gezien de hoeveelheid moest ik wel familie uitnodigen en ook zij vonden het heerlijk. De rest heb ik ingevroren.
Dit ga ik zeker vaker maken, ik heb het volgende recept Koreaanse pulled pork van Noskos alweer gevonden, dit wordt het volgende recept.