BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pizza's op de kamado

 
 

diesel4666

Stoker
Berichten
437
Vandaag eindelijk eens pizza's gemaakt op de kamado. Eigenlijk niet moeilijk om een kamado op te stoken tot 400gr. (Eventjes niet opgelet en zat toen zelfs op 450gr)
Ik denk volgende keer iets meer bloem toe te voegen, nu was het echt wel extreem plakkerig deeg. Was daardoor moeilijk bewerkbaar en bleef ook makkelijk aan de schep plakken.
De geschroeide paprika was echt een meerwaarde.
Van smaak waren ze perfect!

57b17496f4836129c1301d45f0c5ee90.jpg
a7883c83f45fb9a45a7fa399d5121018.jpg
97ea44d6da7b91c62556efa63511826b.jpg
cb4d664f9bf98c52507912e97ecb10af.jpg
e4d8b6b1367ec317e68d2483df88e3da.jpg
50edad31ef9dee64221913e00c46da82.jpg
 
Ziet er prima uit hoor, had graag een hapje meegegeten.
Rustiek noemen ze dat toch. 😉😂
 
Mooi gelukt hoor! Is je bodem niet verbrand omdat je je pizzasteen direct verwarmd hebr?
 
Ze zien er prima uit. Werken met deeg is een kunst, waarbij oefening echt kunst baart.
 
Mooi resultaat, en dat voor een eerste keer! Ik sluit me aan bij Frits. En al prutsend leert men… geeft je mooi een excuus om snel nog eens pizza te maken 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan