- Berichten
- 163
Zondag eerste keer pizza gemaakt, deegrecept uit pizzabijbel gehaald (geleend van collega die ook zijn scheppen aan mij heeft uitgeleend, waarvoor dank). Inmiddels is eigen schep ook binnen, ze zijn schaars momenteel.
Hebben heerlijk gegeten met zn 4en. Om plakken te voorkomen heb ik griesmeel gebruikt. Dat werkt wel goed alleen bleef het wel plakken aan mn deeg (te nat?, gelukkig was het niet terug te proeven.
Grote moeilijkheid vond ik het deeg van de schep af krijgen.
Verder pizza beetje eenvoudig gehouden voor het gemak.
Temperatuur steen was 320, dome ook ongeveer, al bleef die tijdens bakken wel oplopen richting 350
Fotooos!
Hebben heerlijk gegeten met zn 4en. Om plakken te voorkomen heb ik griesmeel gebruikt. Dat werkt wel goed alleen bleef het wel plakken aan mn deeg (te nat?, gelukkig was het niet terug te proeven.
Grote moeilijkheid vond ik het deeg van de schep af krijgen.
Verder pizza beetje eenvoudig gehouden voor het gemak.
Temperatuur steen was 320, dome ook ongeveer, al bleef die tijdens bakken wel oplopen richting 350
Fotooos!







