Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Vwb tips on warm te houden, zie https://www.bbqgenootschap.nl/threads/brisket-te-vroeg-klaar-help.33948/#post-485409Dat ziet er goed uit! Ik ben ook erg benieuwd naar de tips die je kreeg om het warm te houden.
Even voor mijn beeldvorming, de 3 kg is ook helemaal op gegaan?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hoppa, van de eerste keer goed. Top.
Mooi resultaat. Ik had wel last van beginners geluk. eerste prima de twee daarna wel lekker maar veel te droog. Ik heb trouwens nog geen brisket gezien van 3 kg met flat en point.Laten we hopen dat t geen beginnersgeluk was . Maar daar kom ik binnenkort wel weer achter
Had je ze geïnjecteerd?Mooi resultaat. Ik had wel last van beginners geluk. eerste prima de twee daarna wel lekker maar veel te droog. Ik heb trouwens nog geen brisket gezien van 3 kg met flat en point.
Nee, heb ik niet gedaan.Had je ze geïnjecteerd?
Ja, maar we hebben hier een hekel aan vet. Dus ik zal wel te fanatiek getrimd hebben.Had je ze geïnjecteerd?
Hanos Delft had 1 van 5 kg. Volgende keer maar weer.Rond de 20€/kg (ex btw). Ik weet niet of ze standaard briskets hebben: ik had gebeld om t vragen toen hadden ze er een die ze apart voor me hebben gehouden en die heb ik de vlg dag opgehaald.
Bij de hanos hebben ze ze volgens mij wel standaard, maar daar was de “kleinste” 6kg… beetje heftig om eerste keer te experimenteren
Er is echt geen enkele reden om hier tegenaan te BLIJVEN hikken, gewoon doen... Als IK t kan, dan kan iedereen t...Knap gemaakt! Ik hik er zelf ook al een tijdje tegenaan om een brisket te bereiden. Maar dit soort posts geven een mooi culinair duwtje in de rug! Sowieso leuk je posts over briskets te lezen!
Euh, ja, dat was zeker wel het gevalZiet er goed uit.. zal gesmaakt hebben..