Beef en Steak

eerste keer 5 kg pulled pork op de outdoorchef

Moet wel glimlachen om deze "paniek"  Ik vermoed dat er niks mis is met de pork. (sterker nog dat weet ik wel zeker) zoals ik al eerder aangegeven heb is die 88 echt niet heilig. Daar gaat het nml niet om. Maar dat is weer een ander verhaal
 
In paniek ben ik niet. Vind het alleen zonde dat ik mijn gasten geen 'echte verse pp' kan serveren. Het is een deel mijn eigen schuld en deels onwetendheid omtrent pp. De smaak zal er zeker niet minder om zijn.

Een voordeel heeft het wel, ik weet zeker dat hij optijd klaar.
En de eindsaus vind ik persoonlijk erg lekker. Hij proeft in ieder geval zoals je denkt dat een saus voor pp moet smaken. Ik waan mij in ieder geval terug in de U.S of A. En daar ging het mij meer om.

Als ik klaar ben met plukken, trek ik nog wel eens een kodakske
 
Eet smakelijk voor straks!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
AV zei:
patrickjanssen zei:
Als ik klaar ben met plukken, trek ik nog wel eens een kodakske

en??
wordt t je 1e sticker ?
T' kodakske laat nog ff op zich wachten volgens mij!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
avr zei:
T' kodakske laat nog ff op zich wachten volgens mij!

patrickjanssen zei:
Ik heb vakantie

ffn gevlogen denk ik ,,misschien wel voor een workshop bcc. :D
;) was ffn dollen ,moet kunnen :D

zn 1e pp ervaring zal zeker een deceptie zijn.
maar we hebben allemaal wel is flink mis gekluund .en hebben dat gedeeld.
en t overleefd en we hadden heerlijke nassie bamie vlees B-)
jammer van de laatste kodakies en zn 1e stickertje.

maar is zijn keus
 
Zou graag weten of het allemaal gelukt is, wie weet horen we nog van hem of het meegevallen is, zou wel netjes zijn!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan