Beef en Steak

Een Brisket... eindelijk eens "Selluf"

RedFox zei:
Chef Martin zei:
Gerard777 zei:

%-(    =))
Ja het werd wel tijd onderhand  :) :)
Misschien voor de volgende keer een handige tool erbij zodat het wat sneller gaat......bijvoorbeeld een mooie injector?  :)
Er zijn er nog....
Alle gekheid op een stokje, succes!

Tja Geert, ik heb een poosje terug net een old skool injector gekocht bij Gerard.
Die heb ik dus gister voor het eerst gebruikt. De supertool gebruik ik wel bij de wedstrijden :D
 
Dat gaat helemaal goed komen Martin, ook met de old skool injector!  :)
 
ik kan hem hier bijna ruiken  :)
 
Chef Martin zei:
Ingepakt in nieuwe folie en in een grote deken om het een uur te laten rusten.

Kijk maar uit dat hij niet in slaap valt, zo lekker ingepakt in een deken =))
Maar hij ziet er heerlijk uit!!
 
En hij is klaar :D :D :D :D :D
Heerlijk op bord met roerbakgroenten en een patatje uit de oven.

Zelf vind ik dat er een mooie rookring in het vlees zit. Hij is niet taai, maar voor het mooie had hij iets malser mogen zijn.
Al met al ben ik best tevreden.
Hieronder de laatste foto`s.

Iedereen bedankt voor het meekijken



 
Ziet er goed uit.
Het is en blijft een lastig stuk vlees.
 
Dat ziet er goed en smakelijk uit Martin!
Volgens mij loeit er ergens een koetje  :)

 
Mooie run Martin, en welkom bij de Grote 3!
 
Ziet er goed uit Martin. Alvast gefeliciteerd met je mooh!
 
Mooi gelukt toch, ik sla zo'n bordje niet af.
 
Proficiat met de Koei en de grote drie! Die rookring is goed gelukt
 
Terug
Bovenaan Onderaan