Beef en Steak

Easter Pork rib roast

Mooi vlees en prachtig in beeld gebracht!!
 
Wauw Camiel! met recht mooie plaatjes!1!
 
Mooie plaatjes, en uiteraard.....het heerlijke vlees  =P~. Dit is food-porn.

Overigens je hebt een mooie buitenaanrecht.
 
Ziet er erg mooi en lekker uit.
 
Zo dat ziet er goed uit zeg. Krijg er honger van  :)
 
Awesome! Ziet er super lekker uit!
 
Perfect uitgevoerd, mooi stuk vlees. Dat soort dingen zijn toch altijd weer een traktatie!
 
Lust ik!
 
mooie fotos zal wel top gesmaakt bebben
 
Dat ziet er mmmmmmjammie uit! Mooi stuk vlees en heerlijk bereid, dat was vast een geslaagde Pasen.
 
Wat een prachtig stuk vlees!
Ziet er heerlijk uit.
 
Camiel, jij houdt een kerntemperatuur aan van 55 graden? Ik heb nog zo'n stuk in de vriezer van een iberico varken. Helaas heb ik niet zo'n goede slager als onze gemeenschappelijke vriend.
 
Jackass123 zei:
Camiel, jij houdt een kerntemperatuur aan van 55 graden? Ik heb nog zo'n stuk in de vriezer van een iberico varken. Helaas heb ik niet zo'n goede slager als onze gemeenschappelijke vriend.

klopt Sijmen, en met 55?C is ie super sappig, bij wat onbekender vlees zou ik naar 62?C gaan (dus bij 60?C eraf en in de folie)
 
Echt mooie foto's van een nog mooier stuk vlees!
Wat moet ik bestellen bij mijn slager als ik ook zo'n stuk wil, kortom hoe heet dit (uitgaande dat mn slager niet die bbq termen kent)


 
thehorseman zei:
Echt mooie foto's van een nog mooier stuk vlees!
Wat moet ik bestellen bij mijn slager als ik ook zo'n stuk wil, kortom hoe heet dit (uitgaande dat mn slager niet die bbq termen kent)

Volgens mij is de Nederlandse naam, varkensribstuk.

Anders gewoon een foto meenemen, dan kan een goeie slager je vast verder helpen.

Er zijn mensen die het bot inpakken in alufolie, ik vind dat gebruinde juist mooi.
 
Terug
Bovenaan Onderaan