BasBQ
Beef en Steak

Dunne Côte de Boeuf (~2 cm) bereiden?

 

JasonX

Tondelzoeker
Berichten
6
Even een checkvraagje voor de kenners: ik had van een Koopeenkoe bestelling nog een côte de boeuf in de vriezer, maar deze is wat dun.
Werkt hier de reverse sear methode ook op? Want in Het Vuur de Baas wordt aangeraden dunne steaks direct op hoge temperatuur te grillen.

Merci!
 
Dunner dan 2,5 zou ik heet afgrillen en 5min laten rusten
 
Beetje peper, zout en knoflookpoeder erop en dan kort grillen en dan indirect naar 48 kern.
5 min laten rusten en daarna genieten.
 
Affikken die handel. :LOL:

Als ze zo dun zijn, belanden ze meestal tussen een broodje bij mij.
 
Lekker hard grillen!
 
Als je per se wat rooksmaak wil kun je een chunk whiskeyhout doen. Heerlijk!
 
Laatst bewerkt:
Als je per se wat rooksmaak wil kun je een chunck whiskeyhout doen. Heerlijk!

Zeker heerlijk, maar dan zou ik snippers pakken.
Een chunk is ook zonde voor die 5 min.
 
Whiskey snippers? Waar? Dan koop ik gelijk een kilo 😍
😉

5F92DA34-B048-454F-BDE1-B196706428D3.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan