- Berichten
- 372
Hoi,
Enige tijd geleden heb ik in een drya zak een stuk ossenhaas gestopt. Er is best wat vocht uit het vlees gekomen en ik vind niet dat het vlees echt 'opdroogt' want het ligt in het vleesvocht zegmaar. Volgende week zaterdag heeft het 30 dagen in die zak gezeten. Heb de instructies van youtube filmpje gevolgd.
Tevens heb ik dinsdag een stuk ribeye in zo'n drya zak gestopt en nu zag ik zojuist dat de zak open is gegaan. Vlees is al wel iets verkleurd maar ruikt verder nog niet bedorven ofzo. Is dat nog te redden of gewoon pech en weggooien die handel?
Zoals je kunt zien heb ik er tot nu toe nog niet echt geluk mee...ben nog niet enthousiast.
Tips en tricks zijn altijd welkom
Enige tijd geleden heb ik in een drya zak een stuk ossenhaas gestopt. Er is best wat vocht uit het vlees gekomen en ik vind niet dat het vlees echt 'opdroogt' want het ligt in het vleesvocht zegmaar. Volgende week zaterdag heeft het 30 dagen in die zak gezeten. Heb de instructies van youtube filmpje gevolgd.
Tevens heb ik dinsdag een stuk ribeye in zo'n drya zak gestopt en nu zag ik zojuist dat de zak open is gegaan. Vlees is al wel iets verkleurd maar ruikt verder nog niet bedorven ofzo. Is dat nog te redden of gewoon pech en weggooien die handel?
Zoals je kunt zien heb ik er tot nu toe nog niet echt geluk mee...ben nog niet enthousiast.
Tips en tricks zijn altijd welkom
