- Berichten
- 5.258
Ik krijg binnen 2 weken in het weekend volk over de vloer die er enorm naar uitkijken wat er van de Q's gaat komen.
Het zijn mergpijpjes, chicken wings, cote à l'os en entrecote.
Maar er is 1 dame bij die allergisch is voor look. Dus dacht dat dit geen probleem zou zijn, maar ben net mijn potjes gaan nakijken van alle dry rubs die ik heb, en er is geen enkele bij zonder look. Heb er 12 staan en geen enkele zonder look
De mergpijpjes is geen probleem, want ik doe meestal SPG, maar dan wordt het PEZO. Voor de steaks dacht wat afwisselen met enkel SPG en sommigen met een dry rub. Maar dat probleem kan ik dus opvangen met enkel PEZO.
Maar de chicken wings is dan wel een ander verhaal, want die moeten wel effectief een dry rub krijgen.
Iemand een uitstekende mengeling hiervoor, maar zonder look en ook niet te zoet, want er komt ook nog een wet rub die meestal de zoetigheid brengt? Dan kan ik van de week nog iets bij mekaar gooien 'als' ik die ingrediënten allemaal nog ergens kan halen of eventueel al heb.
Alvast bedankt.
Het zijn mergpijpjes, chicken wings, cote à l'os en entrecote.
Maar er is 1 dame bij die allergisch is voor look. Dus dacht dat dit geen probleem zou zijn, maar ben net mijn potjes gaan nakijken van alle dry rubs die ik heb, en er is geen enkele bij zonder look. Heb er 12 staan en geen enkele zonder look
De mergpijpjes is geen probleem, want ik doe meestal SPG, maar dan wordt het PEZO. Voor de steaks dacht wat afwisselen met enkel SPG en sommigen met een dry rub. Maar dat probleem kan ik dus opvangen met enkel PEZO.
Maar de chicken wings is dan wel een ander verhaal, want die moeten wel effectief een dry rub krijgen.
Iemand een uitstekende mengeling hiervoor, maar zonder look en ook niet te zoet, want er komt ook nog een wet rub die meestal de zoetigheid brengt? Dan kan ik van de week nog iets bij mekaar gooien 'als' ik die ingrediënten allemaal nog ergens kan halen of eventueel al heb.
Alvast bedankt.