BasBQ
Beef en Steak

Dry Aged Irish Angus Picanha

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Had vanmiddag spontaan geen zin meer om te werken. De Sligro om de hoek bij mijn werk in Amsterdam hebben ze van die Dry Aged Picanhas daar had ik zin in.

36bd88ede7cace13defce9203578e7d3_zps5fbroutx.jpg


d158359da48f82d3dba5b35bb480a2f4_zpsqzf8jej9.jpg


Ik heb een mid sear bij 44 graden gedaan. Om hem daar na weer rustig door laten garen naar 52 graden. Dit heb ik gedaan omdat ik wat Todds Dirt wou gebruiken zonder dat ik hem verbrand.

327a614b6d78a7c321d8f7ffbc4c42b1_zpshur61rlc.jpg


db34327d63ebbdea910ce70a388bac9b_zps7iw85tlp.jpg


22713dff39cb9f3bdee2e8eb4c16dd67_zpsksexv7z5.jpg


Bordje opgemaakt met Risotto en Brocolli met zongedroogde tomaten.

39fb7c9364039f135da8685414fe882d_zps8ixtaazu.jpg
 
Dit heb ik nog nooit op en staat wel op mijn wens lijst.
Maar als ik dit zo zie moet ik dit even wat hoger in de todo gaan zetten.
Lekker hoor.

 
Mooi vlees, bij jullie sligro !!
ziet er prima uit !
 
Nice!! =D>
 
dat heb je mooi en lekker gemaakt
 
Dat je meer zin had in Picanha dan in werken snap ik, en zeker na het zien van de foto's.
 
Heeeel mooi bordje!
 
YUM!
 
Dat zou ik zo niet weten want ik heb geen Makro pas.
 
Lekker!
Maar die picanha lijkt wel klein, of de q lijkt groot, dat kan ook!
 
dennis zei:
Lekker!
Maar die picanha lijkt wel klein, of de q lijkt groot, dat kan ook!

Die was ook niet groot. We zijn maar met zijn twee?n ;)
 
Ik wou dat ik al kon stoppen met werken....
Lekker stuk vlees
 
Terug
Bovenaan Onderaan