BasBQ
Beef en Steak

Draadjes Vd thermometers

 
 

Hermanusb

Kooltjesharker
Berichten
198
Hoe doen jullie het draadje onder de deksel Vd weber 57 door?

Oftewel hoe bescherm je de draad en voorkom je een kier waardoor de temperatuur slecht te beheersen is?
 
niet, bij mij gaan ze gewoon tussen het deksel en de rand in
 
Even los van hoe dit de duurzaamheid van het draadje be?nvloed, doe ik hem altijd gewoon onder de deksel door, Hermanus. Twee draadjes zelfs.

Heb tot dusver niet gemerkt dat het draadje daar zeer onder te lijden heeft (natuurlijk wel voorzichtig zijn met deksel en buigen van de draad).

En Je kunt nauwelijks spreken van een kier hoor. En ik heb nooit gemerkt dat daardoor de temperatuur opeens slecht te regelen is. De opening is te verwaarlozen.
 
Ik zag net op YouTube een filmpje waar iemand het uiteinde Vd staafjes onder de klep deed.
Hierdoor hadden de draadjes niks te lijden onder de deksel.

Dat ga ik morgen testen.
 
Bij mijn WSJ stop ik de draad altijd door de luchtschuif op de deksel.
 
Tenzij niet anders kan gaan hier de draadjes ook door de luchtopeningen.
 
Voorzichtig onder de rand van het deksel, voor het beheersen van de temperatuur maakt het niets uit
 
Eerst ook door de luchtschuif maar vond dit erg onhandig met openen, tegenwoordig gewoon onder de deksel door en nog geen problemen gehad.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan