Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
hahaha, dat ben ik wel met je eens.Accesoires zijn bijzaak. Die koop je geleidelijk aan erbij. Ik ben zo al bijna 2 jaar vanalles aan het bijkopen en heb ondertussen al een kast compleet vol
Je bent natuurlijk niet merk gebonden als het om accessoires gaat . Het een kan ook op het ander passen .(niet alles)Echter, als ik een simpele pizza steen bekijk voor een large model BGE en daar toch al snel 8tientjes voor kwijt ben
hahaha, dat ben ik wel met je eens.
Echter, als ik een simpele pizza steen bekijk voor een large model BGE en daar toch al snel 8tientjes voor kwijt ben.
En dezelfde steen op zoek voor KJ Large en daar de helft voor kwijt ben.
Tuurlijk, het één is het andere niet, eens.
Maar wil enkel aantonen, dat over het algemeen BGE wel een stukje duurder is met accessoires dan bijv. KJ.
Desalniettemin wordt de keuze nog wel lastig hoor. Zowel BGE, als KJ staan hoog op de lijst.
GG is voor mij toch wel afgevallen door o.a. het tros radar filmpje, en toch wat gemengde reactie op andere fora's.
Dus de keuze zal ergens worden tussen in de volgorde van; KJ, BGE, Primo of Bastard.
Keep you guys posted.
Als je volledige maaltijden op je BBQ gaat maken dan is de BBQ zo vol, vooral als daar ook ovenschalen bij gaan komen.Waarom de classic en niet de big? Omdat je (ik) op een kamado geen hambo, kippepoot, sate, worstje maakt. Kan wel, maar daarom koop je geen kamado. Wel voor het betere vlees en de lowslow. En daar heb je minder oppervlak voor nodig.
Tot nu toe nooit het probleem gehad dat het rooster te klein is.
Beste Ewald,Als je volledige maaltijden op je BBQ gaat maken dan is de BBQ zo vol, vooral als daar ook ovenschalen bij gaan komen.
Het argument het betere vlees en Low en Slow is dus een beetje onzin
Een big joe is inderdaad heel groot maar ik ken er hier een paar op het forum die hem echt helemaal vol krijgen.
Een BBQ is al snel te klein, te groot is eigenlijk niet aan de orde, ook het verschil in brandstof en de tijd om hem op temperatuur te krijgen tussen een L en XL Kamado is te verwaarlozen.
Een ieder mag natuurlijk zijn mening hebben, maar ga die mening nu niet als de de waarheid prediken, zo breng je juist mensen op het verkeerde been.Beste Ewald,
Ik snap dat jij met jouw bbq gewoontes er anders over denkt, maar om dit onzin te noemen gaat me wat ver. Dat vind ik weer onzin.
Laten we het er op houden dat het afhankelijk is van hoe je bbq’t. Ik vind het onzin om met allerlei pannetjes op de bbq te lopen klooien, jij hebt daar kennelijk wel lol in. Ik niet.
Ok?
Het blijkt dus maar weer dat alles afhankelijk is van wensen en voorkeuren. Met de verschillende antwoorden kan TS hopelijk een goede keuze maken?
why not ....kipvleugtjes enz ga ik niet op de kamado gooien.
Deze begrijp ik niet helemaal, kipvleugeltjes kunnen dus niet op een kamado worden gemaakt????@Biebieque en @Ewald,
Ene zijde zei ik ook, let’s go!! XL, liever ruimte te veel dan te weinig.
Andere kant, en dat ben ik wel een beetje eens met biebieque eens, kipvleugtjes enz ga ik niet op de kamado gooien. Daarvoor komt dan wel een keer een mooie weber oid.
Deze begrijp ik niet helemaal, kipvleugeltjes kunnen dus niet op een kamado worden gemaakt????
Daar koop je dan speciaal een weber voor???
Het jammere aan veel nieuwelingen is dat ze denken dat een Kamado een must is, "the Holy Grail" anders kun je niet BBQ-en.
Ik stam nog uit de tijd dat Kamado's zeldzaam waren en de weber ketels en de UDS-en hoogtij vierden.
(UDS is een Ugly Drum Smoker, een oliedrum dus en een super Low budget Low en Slow BBQ.)
Een Kamado is niks anders dan een Aardewerk BBQ, een veredelde bloempot, waarop je hetzelfde kunt maken als op die fantastische weber BBQ's
Alleen toegegeven de temperatuurregeling op een Kamado is eenvoudiger dan op een Weber.