BasBQ
Beef en Steak

De herfst komt eraan

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag een mooi stukje wilde zwijn bereid op de Bastard. Uurtje gegaard op 120 graden en daarna 10 min gegrild. Alles volgens recept van BBQ Junkie. Ik heb een rug gebruikt in plaats van rugfilet. Dit maakte het was lastig om het vlees van het bot te oogsten. Al met al erg lekker stukje vlees. Gekocht bij Beef en Steak. Een aanrader!

1F31CF56-1823-44A8-8D1D-650EAE449041.jpeg


FDA72366-973F-43E6-B034-E6989E2AFAFB.jpeg


9449F1BA-EB95-4B79-B154-BD74D9582E87.jpeg


EA10990B-830C-4D5F-B0E6-D3FA547A9922.jpeg


A7870FA2-D09D-47E6-95B0-EFCFEDF2F284.jpeg


15C8E98F-E2A3-4E08-82E2-36405C1B0A62.jpeg


EED78553-DF39-4C09-88F7-C87CE2493A26.jpeg


EFD833A5-263F-4F95-90E4-9473B2AFAF64.jpeg
 
Heel smakelijk allemaal.
 
Oh ja, dit wil ik. Fijn om zo te genieten van alle seizoenen. Waarschijnlijk ben ik het over vier weken lockdown al weer beu. Maar heerlijk, die korte dagen, kou, bokbier en deze fantastische wild en stoofgerechten...
 
Lekker hoor.... wilde bbq :love:
 
Lekkere tijd.
Wild porky ziet er lekker uit. Mooi opgemaakte combinatie
 
Mooi gerecht. Das genieten geweest.
Wad het vlees nog stevig van structuur?
 
Prachtig gemaakt! En inderdaad het najaar brengt zo veel mooie smaken met zich mee.
 
Ziet er lekker uit, rug vast kaal gekregen
 
Terug
Bovenaan Onderaan