BasBQ
Beef en Steak

De herfst komt eraan

DaanN

Sprokkelaar
 
 
Berichten
34
Vandaag een mooi stukje wilde zwijn bereid op de Bastard. Uurtje gegaard op 120 graden en daarna 10 min gegrild. Alles volgens recept van BBQ Junkie. Ik heb een rug gebruikt in plaats van rugfilet. Dit maakte het was lastig om het vlees van het bot te oogsten. Al met al erg lekker stukje vlees. Gekocht bij Beef en Steak. Een aanrader!

1F31CF56-1823-44A8-8D1D-650EAE449041.jpeg


FDA72366-973F-43E6-B034-E6989E2AFAFB.jpeg


9449F1BA-EB95-4B79-B154-BD74D9582E87.jpeg


EA10990B-830C-4D5F-B0E6-D3FA547A9922.jpeg


A7870FA2-D09D-47E6-95B0-EFCFEDF2F284.jpeg


15C8E98F-E2A3-4E08-82E2-36405C1B0A62.jpeg


EED78553-DF39-4C09-88F7-C87CE2493A26.jpeg


EFD833A5-263F-4F95-90E4-9473B2AFAF64.jpeg
 

Bram1981

Kooltjesharker
 
 
 
 
Berichten
221
Oh ja, dit wil ik. Fijn om zo te genieten van alle seizoenen. Waarschijnlijk ben ik het over vier weken lockdown al weer beu. Maar heerlijk, die korte dagen, kou, bokbier en deze fantastische wild en stoofgerechten...
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.027
Lekkere tijd.
Wild porky ziet er lekker uit. Mooi opgemaakte combinatie
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.168
Mooi gerecht. Das genieten geweest.
Wad het vlees nog stevig van structuur?
 

Robert Z

Kooltjesharker
 
 
Berichten
192
Prachtig gemaakt! En inderdaad het najaar brengt zo veel mooie smaken met zich mee.
 
Bovenaan Onderaan