Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
riona zei:En ga je dat nou op eten?
Ron hoopt misschien dat je nee zegt, en dat hij het dan even kan komen afhalen. Dat zou ik ook wel willen trouwens =)) het ziet er echt erg lekker uit.richard0501 zei:riona zei:En ga je dat nou op eten?
Hoe bedoel je dat?
Dominique zei:Ron hoopt misschien dat je nee zegt, en dat hij het dan even kan komen afhalen. Dat zou ik ook wel willen trouwens =)) het ziet er echt erg lekker uit.richard0501 zei:riona zei:En ga je dat nou op eten?
Hoe bedoel je dat?
Als je gewoon (runder)riblappen op reepjes met een beetje baking soda en water mengt, krijg je dezelfde struktuur als je gewend ben bij de chinees ( bij roerbakken).El Fumarole zei:Inmiddels lees ik zo hier en daar dat je de 'crackling' ook kunt oppeppen met een beetje bicarbonaat. Hier wordt het bijvoorbeeld beschreven: https://kobikitchen.wordpress.com/tag/baking-soda/
Hier wil ik a.s. weekend eens mee experimenteren.