Heerlijk even er tussen uit in Creuse.. Dus WGA en houtskool mee natuurlijk..
Cowboy steak hadden we ook mee in de koelbox samen met wat kruiden maar voor dit stukkie vlees is zout en peper voldoende..
De WGA links met houtskool gevuld en de steak gescheiden dmv aluminium folie weggehouden van de directe hitte. Door gegaard tot 48c en toen op de directe kan zonder folie en de map dicht om vlammen te voorkomen (op de foto zie je een lichte backdraft ontstaan omdat ik de kap opende voor de verplichte foto's).
Na 5-8 (moeilijke) minuten rusten lekker versneden en (zo oneerlijk als ik er mee weg kom) verdeelt tussen de baasin en de kok.
Het bot werd verder kaal geknabbeld door het vleesmonster.
Was lekker!
Cowboy steak hadden we ook mee in de koelbox samen met wat kruiden maar voor dit stukkie vlees is zout en peper voldoende..
De WGA links met houtskool gevuld en de steak gescheiden dmv aluminium folie weggehouden van de directe hitte. Door gegaard tot 48c en toen op de directe kan zonder folie en de map dicht om vlammen te voorkomen (op de foto zie je een lichte backdraft ontstaan omdat ik de kap opende voor de verplichte foto's).
Na 5-8 (moeilijke) minuten rusten lekker versneden en (zo oneerlijk als ik er mee weg kom) verdeelt tussen de baasin en de kok.
Het bot werd verder kaal geknabbeld door het vleesmonster.
Was lekker!




