- Berichten
- 409
Ik had nog een stukje procureur en zat op de site te kijken van @noskos, bbqnl.com. Daar kwam de inspiratie vandaan deze keer.
De Pulled Pork rub van Noskos gebruikt, afgelakt met Stockyard Southern Blues (persoonlijke favoriet).
Aardappel kroketjes van Aviko, rustico of zoiets, want ”normale” verkopen ze hier schijnbaar niet meer.
Tevreden, goed gegeten. De procureur iets te klein gesneden, dus met uurtje of twee was het eten wel klaar.
Vorige week vergeten de ananas te verschalken, dus daar kon ik maar een paar schijfjes uithalen. Bruine rietsuiker, kaneelsuiker en warmte, afgetopt met bolletje ijs en slagroom. Dat toetje, dat moet je niet te vaak doen…
Als jullie voor tekst kwamen, ging je wel een boek lezen, dus… plaatjes!
De Pulled Pork rub van Noskos gebruikt, afgelakt met Stockyard Southern Blues (persoonlijke favoriet).
Aardappel kroketjes van Aviko, rustico of zoiets, want ”normale” verkopen ze hier schijnbaar niet meer.
Tevreden, goed gegeten. De procureur iets te klein gesneden, dus met uurtje of twee was het eten wel klaar.
Vorige week vergeten de ananas te verschalken, dus daar kon ik maar een paar schijfjes uithalen. Bruine rietsuiker, kaneelsuiker en warmte, afgetopt met bolletje ijs en slagroom. Dat toetje, dat moet je niet te vaak doen…
Als jullie voor tekst kwamen, ging je wel een boek lezen, dus… plaatjes!
Laatst bewerkt: