BasBQ
Beef en Steak

Cote de boeuf

 
 
 
 

R@lph

Kooltjesharker
Berichten
193
Gisteren weer eens een mooi stukje vlees gegaard. Dit keer een grass-fed Irish cote de boeuf van 1,2kg.
Twee grote stukken vet eraf gesneden, gezout en tijdens de bereiding op het vlees gelegd. Hiermee enkele malen het vlees tijdens de bereiding ingewreven.
Het stuk vlees licht voorzien met de roast steak kruiden van Van Beekum. Vet kant kruislings ingesneden en voorzien van grof zeezout.
Ongeveer in 1 uur indirect gegaard tot circa 48C met twee blokjes hickory.
Daarna BBQ gloeiend heet opgestookt en het stuk vlees voorzien van een goede sear.

I97j6ta.jpg


QPd0eYI.jpg


NZI5IqI.jpg


OJ3LWxt.jpg


njmY1zb.jpg


3j5jMjD.jpg


Mooi en lekker stuk vlees. Weer genieten deze zondag :).
 
Niet mee geknoeid volgens mij.. Ziet er prima uit!
 
Laatst bewerkt:
Heerlijk stuk vlees!
 
Lekker zeg.

Dat blijft toch een prachtig stuk vlees.
 
Oh het water loopt me in de mond!
 
Mmmm, ziet er geweldig uit 😋.
 
Hier wil ik wel ff van snoepen.
Mooie bereiding.
 
Terug
Bovenaan Onderaan