- Berichten
- 191
Gisteren weer eens een mooi stukje vlees gegaard. Dit keer een grass-fed Irish cote de boeuf van 1,2kg.
Twee grote stukken vet eraf gesneden, gezout en tijdens de bereiding op het vlees gelegd. Hiermee enkele malen het vlees tijdens de bereiding ingewreven.
Het stuk vlees licht voorzien met de roast steak kruiden van Van Beekum. Vet kant kruislings ingesneden en voorzien van grof zeezout.
Ongeveer in 1 uur indirect gegaard tot circa 48C met twee blokjes hickory.
Daarna BBQ gloeiend heet opgestookt en het stuk vlees voorzien van een goede sear.
Mooi en lekker stuk vlees. Weer genieten deze zondag
.
Twee grote stukken vet eraf gesneden, gezout en tijdens de bereiding op het vlees gelegd. Hiermee enkele malen het vlees tijdens de bereiding ingewreven.
Het stuk vlees licht voorzien met de roast steak kruiden van Van Beekum. Vet kant kruislings ingesneden en voorzien van grof zeezout.
Ongeveer in 1 uur indirect gegaard tot circa 48C met twee blokjes hickory.
Daarna BBQ gloeiend heet opgestookt en het stuk vlees voorzien van een goede sear.






Mooi en lekker stuk vlees. Weer genieten deze zondag
