Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hallo allemaal,
Aanstaande zaterdag heb ik een bbq bij vrienden.
Nu heb ik nog een cote de boeuf in de diepvries liggen die eigenlijk op moet. Dus die wil ik graag opmaken dus.
Omdat ik bij vrienden alleen de beschikking heb over een bbq zonder deksel en beperkte tijd vroeg ik me af of ik de cote de boeuf thuis alvast kan voorgaren. Deze dan kan laten afkoelen. En dan meenemen om daar even af te grillen.
Wat denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Aanstaande zaterdag heb ik een bbq bij vrienden.
Nu heb ik nog een cote de boeuf in de diepvries liggen die eigenlijk op moet. Dus die wil ik graag opmaken dus.
Omdat ik bij vrienden alleen de beschikking heb over een bbq zonder deksel en beperkte tijd vroeg ik me af of ik de cote de boeuf thuis alvast kan voorgaren. Deze dan kan laten afkoelen. En dan meenemen om daar even af te grillen.
Wat denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk