Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hallo allemaal,
Aanstaande zaterdag heb ik een bbq bij vrienden.
Nu heb ik nog een cote de boeuf in de diepvries liggen die eigenlijk op moet. Dus die wil ik graag opmaken dus.
Omdat ik bij vrienden alleen de beschikking heb over een bbq zonder deksel en beperkte tijd vroeg ik me af of ik de cote de boeuf thuis alvast kan voorgaren. Deze dan kan laten afkoelen. En dan meenemen om daar even af te grillen.
Wat denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Aanstaande zaterdag heb ik een bbq bij vrienden.
Nu heb ik nog een cote de boeuf in de diepvries liggen die eigenlijk op moet. Dus die wil ik graag opmaken dus.
Omdat ik bij vrienden alleen de beschikking heb over een bbq zonder deksel en beperkte tijd vroeg ik me af of ik de cote de boeuf thuis alvast kan voorgaren. Deze dan kan laten afkoelen. En dan meenemen om daar even af te grillen.
Wat denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
 . Echter ben ik deze keer te gast op een bbq en wil ik niet de hele bbq "overnemen". Dus is de oplossing met behulp van de oven een hele mooie.
. Echter ben ik deze keer te gast op een bbq en wil ik niet de hele bbq "overnemen". Dus is de oplossing met behulp van de oven een hele mooie. )
) 
	 
 
		