- Berichten
- 53
Foutje bij het plaatsen, bij deze opnieuw #noob
Vandaag 2.5 cote de boeuf op de nieuwe Weber 5775.
Gekozen voor de Texas Steakhouse rub van 'Not just BBQ'
De bbq aangemaakt met houtskool en het stuk erop gemikt met de probes van Inkbird, ingesteld op 53 graden.
Halverwege gedraaid en na bereiken van de gewenste temp nog 15 minuutjes laten rusten.
Hij was voor de kids nog iets te rauw, dus nog even toegedekt. Eind resultaat below.
Volgende keer nog iets lower and slower. Het randje was me iets te dik, maar niet droog en lekker knapperig.
Bordje opgemaakt met roerbak groenten en gele rijst. Ging erin als koek. Morgen de andere helft
Hoe warm je die eigenlijk weer op zonder verder te garen???
Vandaag 2.5 cote de boeuf op de nieuwe Weber 5775.
Gekozen voor de Texas Steakhouse rub van 'Not just BBQ'
De bbq aangemaakt met houtskool en het stuk erop gemikt met de probes van Inkbird, ingesteld op 53 graden.
Halverwege gedraaid en na bereiken van de gewenste temp nog 15 minuutjes laten rusten.
Hij was voor de kids nog iets te rauw, dus nog even toegedekt. Eind resultaat below.
Volgende keer nog iets lower and slower. Het randje was me iets te dik, maar niet droog en lekker knapperig.
Bordje opgemaakt met roerbak groenten en gele rijst. Ging erin als koek. Morgen de andere helft

Hoe warm je die eigenlijk weer op zonder verder te garen???