Hoi mede-stikstofverhogers,
een nieuwe reportage is al weer even geleden. Helaas veel zorgen over dat @#!-Covid virus en veel gezorgd voor dat @#!-Covid virus. Tussendoor nog wel de Monolith laten werken, maar even geen zin in posts. Vandaag.... Komt daar verandering in Mwhuuaahhahaha (boosaardig cartoony lachje). Feeling cheeky today. Dus we begonnen met 2,5 kg varkenswangen schoonmaken, wat een k.u.t. karwei. Maar wanneer we dan maar de moeite nemen, maar meteen 2,5 kg. Daarna mooi bestrooid met een Mexicaanse rub van ome Steve, de basic pork rub van Jord en de Succor rub.
Monolith naar 120 graden. twee uurtjes roken met een biokje kers en een blokje appel. Na 3 uur ingepakt in aluminium folie met beetje appelcider azijn en een beetje agave siroop. Uurtje langer en heerlijk.
Geserveerd op een tortilla met ui, paprika, Kaas en hot sauce, wow. Smaaksensatie... En genoeg gevacuumeerd en in the fridge for another time.
een nieuwe reportage is al weer even geleden. Helaas veel zorgen over dat @#!-Covid virus en veel gezorgd voor dat @#!-Covid virus. Tussendoor nog wel de Monolith laten werken, maar even geen zin in posts. Vandaag.... Komt daar verandering in Mwhuuaahhahaha (boosaardig cartoony lachje). Feeling cheeky today. Dus we begonnen met 2,5 kg varkenswangen schoonmaken, wat een k.u.t. karwei. Maar wanneer we dan maar de moeite nemen, maar meteen 2,5 kg. Daarna mooi bestrooid met een Mexicaanse rub van ome Steve, de basic pork rub van Jord en de Succor rub.
Monolith naar 120 graden. twee uurtjes roken met een biokje kers en een blokje appel. Na 3 uur ingepakt in aluminium folie met beetje appelcider azijn en een beetje agave siroop. Uurtje langer en heerlijk.
Geserveerd op een tortilla met ui, paprika, Kaas en hot sauce, wow. Smaaksensatie... En genoeg gevacuumeerd en in the fridge for another time.
Laatst bewerkt: