BasBQ
Beef en Steak

Carpaccio rollade + beenham

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Vandaag eens een grain-fed black angus bavette gevlinderd en ingekleed met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, basilicum en zongedroogde tomaten. Daarnaast nog een beenham: 1/2 met smokey rub & 1/2 met koffierub. Verschil tussen die rubs was subtiel maar aangenaam. Bavette tot 45gr kern daarna afgegrilld tot 50gr, beenham tot 40gr daarna afgegrilld tot 55. Asperges en punt paprika’s flink op hun donder gegeven. Aardappels uit de airfryer (rauw gesneden+ 35min op 200gr). Resultaat was heerlijk!

B765DF72-388E-492B-98FE-2D97AB22905D.jpeg


2DC36BE8-B708-4FF3-B8A6-F67706C777A5.jpeg


061A7464-ADE7-42D7-84F5-33C585D34E9C.jpeg


BB023831-CE86-425D-8215-270A91F7FB3D.jpeg


9DA019A0-4BA1-4C84-88F0-A6FAA6DEEF80.jpeg


B911F0DE-E328-4B75-A56D-A138D13121B9.jpeg


61C1F101-713C-4242-A530-D8B6372C34B4.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit!! Mooi idee om de bavette af te grillen! Ik heb de vorige keer enkel indirect gedaan, wat overigens ook heerlijk was.
 
Lekker maaltje hoor.
Flinke vulling in die bavette.
Lijkt me erg lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan