- Berichten
- 515
JaJa, dit weekend gaat het zover zijn, mijn eerste Pulled Pork..
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
- Vanmiddag heb ik de benodigde Maverick ET-73 opgehaald bij Pro BBQ Shop, check!
- Het vlees, 4,5 kg Picnic is besteld bij Beef & Steak, morgen ophalen, check!
- Vraagstuk wel of geen water in de WSM opgelost, eerste keer met, check!
- Inpakken of niet, planning.. niet, eerste keer de full monty, check!
- Voorraad briketten, check!
- WSM droog / onder afdak, check!
- Rub, nog niet bedacht.. druk aan het onderzoeken wat te doen, tips en links welkom..
Morgenavond gaat het vlees in de rub om vervolgens vrijdag einde middag een tweede laag aan te brengen.
Daarna op de WSM en wachten maar
Zal er uitgebreid verslag van gaan doen, uiteraard met foto's.
Heb er zoveel zin in, kan gewoon niet wachten tot het vlees erop ligt!
Nog 2 nachtjes slapen ;D
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
- Vanmiddag heb ik de benodigde Maverick ET-73 opgehaald bij Pro BBQ Shop, check!
- Het vlees, 4,5 kg Picnic is besteld bij Beef & Steak, morgen ophalen, check!
- Vraagstuk wel of geen water in de WSM opgelost, eerste keer met, check!
- Inpakken of niet, planning.. niet, eerste keer de full monty, check!
- Voorraad briketten, check!
- WSM droog / onder afdak, check!
- Rub, nog niet bedacht.. druk aan het onderzoeken wat te doen, tips en links welkom..

Morgenavond gaat het vlees in de rub om vervolgens vrijdag einde middag een tweede laag aan te brengen.
Daarna op de WSM en wachten maar

Zal er uitgebreid verslag van gaan doen, uiteraard met foto's.
Heb er zoveel zin in, kan gewoon niet wachten tot het vlees erop ligt!
Nog 2 nachtjes slapen ;D