Beef en Steak

Can I "Pull the Pork"?

als je een procureur van de Makro neemt ben je rond de 15 uur bezig
 
hmmm.. 15 uur.. dus. eigenlijk zou het verstandig zijn s'ochtends heeel heeeeeel vroeg te beginnen dan of? (eigenlijk geen slecht idee.. koffie aan, bbq aansteken, op temp laten komen en dan rustig aan de dag beginnen :D.. 15 uur is op zich dus wel te doen..maar 33.... heb er echt respect voor!
 
als ik pp maak, begin ik 's-avonds om 10 uur, heb ik de volgende dag lekker de tijd om pp te eten.

als de WSM op temp is, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.
 
mja dat weet ik dus nog niet he :P.. zo'n fanatiek bbq'er ben ik NOG niet :P ... wil er trouwens wel eentje bij hebben een smoker maar goed.. we gaan 't toch eens proberen binnenkort :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan