- Berichten
- 543
Zojuist gestart met het buikspek wat morgen als tussen hapje op het menu staat.
Recept van J.Casteel.
Knoflook-peper-zeezout-jeneverbessen en tijm.
Zojuist spek (1kg) ingesneden en gekruid. Nu een avond/nacht de koelkast in. Morgen rond 1600 beginnen, dus een uurtje of 10 de bbq op.
Morgen weer verder met dit topic.
Ook zal er dan 1 gestart worden van de 1.5kg zware varkensrack naar recept van Beef en Steak.
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-varkensrack-met-broodkruim-en-peterselie.html
		
		
	
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Recept van J.Casteel.
Knoflook-peper-zeezout-jeneverbessen en tijm.
Zojuist spek (1kg) ingesneden en gekruid. Nu een avond/nacht de koelkast in. Morgen rond 1600 beginnen, dus een uurtje of 10 de bbq op.
Morgen weer verder met dit topic.
Ook zal er dan 1 gestart worden van de 1.5kg zware varkensrack naar recept van Beef en Steak.
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-varkensrack-met-broodkruim-en-peterselie.html
 
	Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
 
 
		 
 
		 
 
		
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 .
 . 
	 
 
		