Altijd jammer als het niet aan de verwachtingen voldoet.
Buikspek hoort hier zeker tot het rijtje favorieten (wel een ander recept).
Ligt er ook snel een uurje of 7/9 op bij 90/95 graden en kerntemperatuur laat ik ook wat hoger oplopen tot 71 graden.
Laatste uurtje een paar keer insmeren met een lekker sausje.
Tot nu toe niets dan positieve reacties van de family en gasten.
Maar over smaak valt niet te twisten en misschien is het gewoon niet jou ding.
Buikspek hoort hier zeker tot het rijtje favorieten (wel een ander recept).
Ligt er ook snel een uurje of 7/9 op bij 90/95 graden en kerntemperatuur laat ik ook wat hoger oplopen tot 71 graden.
Laatste uurtje een paar keer insmeren met een lekker sausje.
Tot nu toe niets dan positieve reacties van de family en gasten.
Maar over smaak valt niet te twisten en misschien is het gewoon niet jou ding.