- Berichten
- 317
Beste BBQ-grootmeesters,
Morgen naar een bbq van niet-bbq’ers. Op een gas-bbq met mensen die niet zo goed weten wat met een Q te doen.
Neem eens op wat mee. Ik dacht: buikspek!
Dus woensdagavond uit de vriezer en in d koelkast.
Donderdag injecteren met lekkers.
Vrijdagavond in de rub (zo graag wilde ik!!!)
Zaterdag op de ketel! Snake, appelhout, lakken met lekkers:
Botermals! En dat bij 80 graden.
En morgen: gewoon lekker eten op andermans bbq-feestje (minus het deel dat wij hier al hebben weg-gesnackt)
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Morgen naar een bbq van niet-bbq’ers. Op een gas-bbq met mensen die niet zo goed weten wat met een Q te doen.
Neem eens op wat mee. Ik dacht: buikspek!
Dus woensdagavond uit de vriezer en in d koelkast.
Donderdag injecteren met lekkers.
Vrijdagavond in de rub (zo graag wilde ik!!!)
Zaterdag op de ketel! Snake, appelhout, lakken met lekkers:
Botermals! En dat bij 80 graden.
En morgen: gewoon lekker eten op andermans bbq-feestje (minus het deel dat wij hier al hebben weg-gesnackt)

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 ik zou het spek thuis laten en iets van frikandellen meenemen
 ik zou het spek thuis laten en iets van frikandellen meenemen 

 
 
		 
  
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		