BasBQ
Beef en Steak

Buikspek als een Baas!

 
 

Wietsehm

Stoker
Berichten
283
Beste BBQ-grootmeesters,

Morgen naar een bbq van niet-bbq’ers. Op een gas-bbq met mensen die niet zo goed weten wat met een Q te doen.

Neem eens op wat mee. Ik dacht: buikspek!
Dus woensdagavond uit de vriezer en in d koelkast.
Donderdag injecteren met lekkers.
Vrijdagavond in de rub (zo graag wilde ik!!!)
Zaterdag op de ketel! Snake, appelhout, lakken met lekkers:
Botermals! En dat bij 80 graden.

En morgen: gewoon lekker eten op andermans bbq-feestje (minus het deel dat wij hier al hebben weg-gesnackt) 😉

1E250FC0-382A-499D-876F-9937FEC0B927.jpeg


E8597490-07B2-4A49-B752-AEC29770D34D.jpeg


9ABD205C-D813-40B7-B442-CB631B7066FB.jpeg
 
Mooi stukje spek en een lekker drankje erbij..

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Spek is altijd goed. Erg lekker.
 
Mooi en lekker stukkie spek 🥰 ik zou het spek thuis laten en iets van frikandellen meenemen 😜
 


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ik zie hier een lekker stukje spek. 😋
Wellicht kan je bij de niet Q-ers de inspiratie over brengen.
 
Ziet er goed uit en weer plek in de vriezer👍🏻
waarmee geïnjecteerd?
 
Ziet er heerlijk uit.
 
Spread the Love!
 
Terug
Bovenaan Onderaan