BasBQ
Beef en Steak

Broodje procureur

 
 

MarcoMarco

Sprokkelaar
Berichten
45
Vandaag een broodje procureur van @NasQ op het menu .
Wat een top recept is dit .
1kilo procureur /varkensnek
Snijden in plakken van 2cm dik .
De rub die ik heb gebruikt is de mediterraanse rub van @NasQ
De Kamado op 150 graden gezet en dan wachten tot een kern van 72 graden.
ik heb wel kersenhout Chucks toegevoegd .

Voor de saus​

  • 3 eetlepels Milde Mosterd
  • 1 eetlepel Ketchup
  • 1 eetlepel Bloemenhoning
  • 1 theelepel Siracha saus
  • 2 eetlepels Augurkensap / Citroensap
Dit recept is echt de moeite waard !

75B77018-BA66-482D-96BF-18CAAF4E9683.jpeg


FE79D176-62C8-4924-BA30-E9B3902DA533.jpeg


C3322632-7B87-4180-B952-DA5D327FB14D.jpeg


7B36D6A6-182D-4FA8-905E-63EA22671EAC.jpeg


A33099DA-B8C4-4448-9604-B37374B783F2.jpeg


3565E6C6-916F-473D-B279-598704168129.jpeg


2BDF0D6C-B88C-441E-964D-83F7861259AD.jpeg


74E9594B-52B3-43DE-B9DC-FFD2F83371AC.jpeg
 
Lekker broodje 😋
 
Ziet er goed uit zeg!

Lekker hoor. 😋😋
 
Das een heerlijk broodje
 
Prima broodje.
Gezien de hoeveelheid vlees heb je heel wat broodjes kunnen maken.
 
Ziet er heel goed uit, echt een mooi resultaat (y)(y)! Ook een mooi filmpje van nasq. Allemaal haalbare dingen/recepten.
Top kanaal
 
Lekker weer een idee voor 't weekend om de Q weer aan te steken. 😀
 
Heb deze ook al eens gemaakt, inderdaad heerlijk!
 
Dat zijn de echt goede broodjes!
 
Dit ziet er lekker uit. Mooie gerechtje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan