- Berichten
- 654
Hier heb ik 75% rund en 25% varkens gehakt gekruid met 30gr hamburgermix van Hela en 15gr steakhouse en 15 gr peri peri en 1 ei. Toe gemengd en burgers gemaakt van 160 gram.
Bbq op 185 graden en toen de burgers erop. Tot kern 47graden.
In de tussentijd het spek op hoge temperatuur krokant gebakken.
Bij 47 graden de Turkse broodjes erbij gelegd.
Bij kern 47 graden de kaas erop en door naar 54 graden.
Begonnen met bbq saus, daarna ijsbergsla, tomaat, augurk, hamburger en dan het spek.
En smullen maar

Bbq op 185 graden en toen de burgers erop. Tot kern 47graden.
In de tussentijd het spek op hoge temperatuur krokant gebakken.
Bij 47 graden de Turkse broodjes erbij gelegd.
Bij kern 47 graden de kaas erop en door naar 54 graden.
Begonnen met bbq saus, daarna ijsbergsla, tomaat, augurk, hamburger en dan het spek.
En smullen maar

