Beef en Steak

Brisket

echt een mooi en mals stuk vlees Dennis, ja ik snap goed dat je aan je thermometers gaat twijfelen.
gefeliciteerd met je koetje
 
Die wil ik ook proberen :D.

Gefeliciteerd met de Big Three!
 
Is maar goed dat er toch nog een eind gekomen aan de tafel berg 8)

Anders hadden we toch die smakelijke foto's moeten missen
 
Alweer een mooie uitgebreide sessie ! Congrats met het koetje
 
Jippie! Ik heb de koei :D en de Big Three! #doeteenvreugdedansje ;)
 
het is je gegunt Dennis  :D
 
:D

Go Dennis, Go Dennis!
 
Mooi man ! Dat ziet er werkelijk een top stukje vlees uit !

Proficiat met MOEH! en de grote drie natuurlijk  ;D
 
net ff dit draadje gelezen,
wauw wat mooi, deze staat bij mij ook op de planning
grtzzzzzz
 
M'n maagje begint er spontaan van te knorren als ik de foto's zo zie :D
 
Opnieuw een prachtige reportage. Inspirerend hoor.
Zou het injecteren bijdragen aan de langdurige zone?
Proficiat met het behalen van de Big Three!
 
Prachtig project Dennis, Lijkt me ook leuk om eens klaar te maken.
Ik heb nog wel een paar vraagjes:
Is dit een drogen mannier van bereiden of heb je hem extra vocht gegeven door zo nu en dan te sproeien?
Heb je de WSM tussentijds nog bij moeten vullen.
Heb je er rookhout bij gebruikt zo ja welke?
 
Ik heb eiken gebruikt, maar het had wat meer mogen zijn.
Ik sproei niet meer tegenwoordig, begin steeds meer te zien in de theorie dat het plateau voor een groot deel wordt veroorzaakt door verdamping aan het oppervlak en sproeien maakt de sessie dus onnodig lang.
En mijn WSM redt makkelijk 24+ uur op een lading briketten, dus ik heb niet hoeven vullen.

En voor het recept en uitleg: http://www.bbq-nl.com/2012/02/brisket.html ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan