Beef en Steak

Brisket.

vriendelijk bedankt allemaal,

Wilde alleen nog wel wat kwijt, tijdens deze sessie werkte ik voor het eerst met de maverick et-732 en voor het eerst met de briketten van eco-brasa.
door mijn enthousiasme ben ik helemaal vergeten hoe dat was.
Nu kan ik beamen dat de briketten geweldig zijn, had eerst een hard hoofd over de briketten bij vullen tijdens deze sessie omdat ik altijd de webertjes heb en behalve van de makro nooit iets anders geprobeerd had. Ik dacht vaak bijvullen, maar dat viel reuze mee mede door frits zijn tip door een mandje te gebruiken.
Als je je dan bedenkt dat we hier 16 uur de q aan hebben gehad(12,75 uur de brisket) en de laatste 2,5 nog 2 andere q's, met net iets meer dan 3 kilo eco brasa wil ik nooit meer iets anders.
Ook de maverick is goed, je hoeft niet de hele tijd naar de q te lopen.
maar dat was al bekend lijkt me.

Groet Jeroen
 
Terug
Bovenaan Onderaan