Hallo,
Ik ben van plan om Burnt Ends te gaan maken. In verschillende recepten wordt er geschreven dat dit van de Brisket Ear gemaakt moeten.
Wat dan weer de point zou moeten zijn van de Brisket, gescheiden van de flat, als ik het goed begrijp. Oftewel ik ben op zoek naar een mooi stuk brisket point.
Nou zat ik op butchery.nl te kijken naar een Brisket, deze Brisket Black Angus USA:
Bij gewicht kun je kiezen voor een stuk FLAT of en nou komt ie: point without ear. Dit snap ik niet helemaal want de ear zou juist de point moeten zijn toch?
Ik heb met ze gemaild en ze zeggen dat ze de ear altijd van de point afsnijden omdat de meeste klanten dit te vet vinden.
Kunnen jullie mij duidelijkheid geven wat zij hier nou voor stuk leveren?
Ik ben van plan om Burnt Ends te gaan maken. In verschillende recepten wordt er geschreven dat dit van de Brisket Ear gemaakt moeten.
Wat dan weer de point zou moeten zijn van de Brisket, gescheiden van de flat, als ik het goed begrijp. Oftewel ik ben op zoek naar een mooi stuk brisket point.
Nou zat ik op butchery.nl te kijken naar een Brisket, deze Brisket Black Angus USA:
Bij gewicht kun je kiezen voor een stuk FLAT of en nou komt ie: point without ear. Dit snap ik niet helemaal want de ear zou juist de point moeten zijn toch?
Ik heb met ze gemaild en ze zeggen dat ze de ear altijd van de point afsnijden omdat de meeste klanten dit te vet vinden.
Kunnen jullie mij duidelijkheid geven wat zij hier nou voor stuk leveren?