BasBQ
Beef en Steak

Brisket (misschien koe symbool )

MarkHDBurg

Sprokkelaar
 
 
 
Berichten
46
Brisket:
Blijft een mooi stuk vlees, veel tijd en moeite maar een waanzinnig stuk vlees.
Begonnen met grain fed beef uit Australië, niet geïnjecteerd maar getrimd en gekruid met blackened saskatschwan ( zout peper zware knoflook) op de Treager op 105 graden en super smoke, na 5 uur naar 120 graden, na 2 uur elke 45 min sprayen met een kruiden rub, na 12 uur was die klaar 😳 had op iets meer gerekend en dus ingepakt in butcher paper, toen de visite eindelijk hier was point in stukjes gesneden en de flat in mooie plakken, volgende keer gelijk eten want de flat voelde beetje droog, maar kwam mooi vet/vocht als je het in elkaar drukte.
Burned ends en brisket geserveerd met Mac and trees (Mac and cheese met broccoli, recept uit USA van mijn partner) en wit brood voor bij de Brisket.
Ga dit zeker vaker maken 😍

14ACD8F3-2CD3-4FFE-B64E-DB69F2AF330B.jpeg


183F0C18-D087-4890-8196-C7825BF56421.jpeg


32C47404-5712-4C1D-BBB7-480DCC5FFEF9.jpeg


E897D606-624B-4243-9C36-9CC5E5D867EE.jpeg


9931A6D1-0082-4C8C-BAC7-5F0E6481538D.jpeg


5B045EEC-7B06-4941-A15A-17E7EA430C5A.jpeg


56A4D56A-59BA-4454-9D65-88062329F9FB.jpeg


407F8CB9-D0FC-4643-A686-CCF8B6E2CDDA.jpeg


318008B9-AC1C-450D-9E6B-72DB1FCD8EEE.jpeg


8A9119B4-AC2D-4B04-A0C7-9C9FD7632243.jpeg


7C509D55-D9CA-4634-8352-F27DC6A7DCC8.jpeg


85D7C0E4-F7CE-44BD-9C4E-CF0271E3C67D.jpeg


55EFB47D-B8F1-429A-A938-E3ADA5D2AB93.jpeg


73944B81-8567-4038-A6C6-88983E903307.jpeg


0E5D69CB-0DBC-40D3-B262-08B47C0E721B.jpeg


EA368AC5-C49C-4B41-8793-151A136FE0F0.jpeg


9CDA179D-BA90-43C8-BECE-E2FDF2E48AFF.jpeg
 
Laatst bewerkt:

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.125
Mooi gedaan zeg, hier ben ik nou jaloers op.

Gefeliciteerd met je 🐮

Wat heb je met het getrimde vet
Gedaan?
 

MarkHDBurg

Sprokkelaar
 
 
 
Berichten
46
Mooi gedaan zeg, hier ben ik nou jaloers op.

Gefeliciteerd met je 🐮

Wat heb je met het getrimde vet
Gedaan?
Weggegooid was al bevroren geweest en voorlopig geen beef stock in de planning
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.879
Proficiat met de Triple Crown.
Mooi gedaan.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.097
Welkom bij De Grote Drie!
 

meinonA

Kooltjesharker
Berichten
229
ziet er inderdaad erg goed uit, begrijp ik goed dat je een deel plakken en een deel burned ends van hebt gemaakt? een deel met en een deel zonder saus dus. Hoe vind je zelf dat het gelukt is?
 

MarkHDBurg

Sprokkelaar
 
 
 
Berichten
46
ziet er inderdaad erg goed uit, begrijp ik goed dat je een deel plakken en een deel burned ends van hebt gemaakt? een deel met en een deel zonder saus dus. Hoe vind je zelf dat het gelukt is?
Point in burned ends met bbq saus terug op de Treager de flat geserveerd met wit brood, en daar bbq saus bij 😉
Is ook een vereiste voor het koe symbool, je kan ook gewoon de point mee snijden met de plakken
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.772
Gefeliciteerd met je 🐄
 
Bovenaan Onderaan