- Berichten
- 56
Na een heleboel Pulled Pork, Spare Ribs, kippetjes en groenten op de Grill Guru en BGE MiniMax vond ik het tijd voor een uitdaging...
Vorige week een mooie Whole Packer besteld bij B&S, black angus met een mooie vetlaag erop.
Het trimmen was even wat werk maar ik ben er best tevreden mee.
Vandaag is het zover hij gaat er zo (22 uur) op.
Met een gewicht van 7,5 kg hoop ik dat hij morgen tegen de middag klaar is.
Ik heb hem geïnjecteerd met:
1 el Bull Shit rub
250 ml runderfond
1 el ketjap
1 el Worcestershire saus
Even opgewarmd om opgezogen te krijgen in de injectie spuit.
Als rub heb ik de Bull Shit rub genomen, die is me bij mijn short rub heel goed bevallen.
Ik neem wat Hickory blokken als rookhout.
Vannacht lig ik in de overkapping op de loungebank met mijn slaapzak om hem in de gaten te houden.
Nu eerst de boel opstoken tot 107 graden.
Als ik een update heb volgt ie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Vorige week een mooie Whole Packer besteld bij B&S, black angus met een mooie vetlaag erop.

Het trimmen was even wat werk maar ik ben er best tevreden mee.


Vandaag is het zover hij gaat er zo (22 uur) op.
Met een gewicht van 7,5 kg hoop ik dat hij morgen tegen de middag klaar is.
Ik heb hem geïnjecteerd met:
1 el Bull Shit rub
250 ml runderfond
1 el ketjap
1 el Worcestershire saus
Even opgewarmd om opgezogen te krijgen in de injectie spuit.
Als rub heb ik de Bull Shit rub genomen, die is me bij mijn short rub heel goed bevallen.


Ik neem wat Hickory blokken als rookhout.


Vannacht lig ik in de overkapping op de loungebank met mijn slaapzak om hem in de gaten te houden.
Nu eerst de boel opstoken tot 107 graden.
Als ik een update heb volgt ie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro