- Berichten
- 4.056
noskos zei:Als je eten dan maar niet naar vicks gaat smaken
Scheelt wel marineren , maar of dat dan een aanrader is
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
noskos zei:Als je eten dan maar niet naar vicks gaat smaken
Bidle zei:Iemand wellicht ervaring met producten van Masterfire?
http://www.masterfire.nl/nl/producten/houtbriketten/
Frits zei:Eccobrasa en Flamy zijn goede vervangers.
Bidle zei:Thx, denk dat ik binnenkort eens de briketten van vuurenrook ga proberen. Jammer dat die Dammers netgens meer te koop zijn!
huh, zie net dat ze via vuurenrook te bestellen zijn!
noskos zei:Die briketten veranderen niet
Ik barbecue 3x in de week en doe een maand met 10 kg ecobrasa/dammers.
ThrowonD zei:noskos zei:Die briketten veranderen niet
Ik barbecue 3x in de week en doe een maand met 10 kg ecobrasa/dammers.
Gister een pakje van 3 kilo gescoord. (Flamy)
Wat me meteen opvalt is dat het zeer compact is ingepakt, met pakketjes van 1 kilo per stuk.
Wat ik me dan afvraag, hoeveel mik je er in een weber bricketten starter?
Voor bijvoorbeeld MOINKballs. (Heb een Weber OTG 57 cm)
Een hele kilo?
En als je de briketten hergebruikt... laat je ze dan in de kettle, en gooi je er nieuwe bij, of maak je ze schoon en gooi je ze opnieuw in de briketten starter?
Heb nu briketten, die zo'n vettige as geven, dat bij hergebruik ze of helemaal verpulveren, of ik ze eerst moet ontdoen van hun "asjas"...
Hoor graag van jullie